ÇİZGİLİ UZUN ELBİSE

ÇİZGİLİ UZUN ELBİSE

Yaz, kış her mevsim kadınların tercih ettiği modellerden biri olan çizgili uzun elbise ve diğer elbise modelleri sıkça farklı desenler ile gündeme gelmektedir. Eğer sizi uzun ve zarif gösterecek çizgili uzun elbise arıyorsanız mevra.com.tr mağazamızdan kendinize uygun bedeni bulup hızlıca sipariş edebilirsiniz. Online kadın giyim mağazamız her kesimden kadınların tercih ettiği güvenilir alışveriş sitelerinden biridir. Kumaşlar oldukça hassas olduklarından elde yıkamanız ya da kuru temizlemeye göndermeniz tavsiye edilmektedir. Makinede yıkayacak iseniz 30 derece ideal derecedir. Ayrıca bayan giyimin moda parçaları oldukça kaliteli olmasına rağmen uygun fiyatlar ile satışı yapılmaktadır. Eğer siz de uygun fiyata kaliteli elbiseler satın almak istiyorsanız mağazamızdaki elbise tasarımlarını incelemenizi tavsiye ederiz. Mevra.com.tr adresi ile uygun fiyatlara kaliteli ürünler almak mümkündür.

cizgili uzun elbise

Uzun Elbise Modelleri

Çizgili deseniyle ilgileri üzerine çeken elbise tasarımının yanında uzun elbise modelleri ayrı bir rağbet görüyor. Yaz boyu tercih edilen yazlık uzun elbiseler rahat hareket etmeye imkân verdiğinden tatillerde de gönül rahatlığıyla kullanılabilir. 36 bedenden 42 bedene kadar beden seçenekleri bulunmaktadır. Siparişleriniz en kısa süre içerisinde belirttiğiniz adrese teslim edilmektedir.

cizgili elbise modelleri

Uygun bir çanta ve şık bir sandalet ile göz alıcı kombinler yapabileceğiniz uzun elbise modelleri bir tık uzağınızda sizi bekliyor. Beklemeden zahmet etmeden çizgili elbise seçeneklerimizden sipariş vererek kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.

uzun cizgili elbise

Etiketler: elbise
Nisan 03, 2024
Listeye dön
Kategoriler
Son Blog Yazıları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR